Mat & Dryck

Regina är länken som knyter samman innerstadens mest vibrerande kvarter från Järntorget och Rosenlund till Magasinsgatan och Haga. Här kommer hungriga och törstiga njuta av smaker och stadsliv i mysiga krypin, maffiga matsalar, originella barer och på en av stadens mest spektakulära terrasser högst upp i Gladers Trappor.

Stor restaurang i hörnläge

Med blicken ut över kanalen ligger en stor restauranglokal som passar väl för en experimentell cirkulär aktör som räddar mat tillsammans med kvarterets livsmedelsbutik. Med hela Kvarteret Regina i ryggen tar vi täten i restaurangsverige, där en vidgad syn på hållbarhet märks i allt från menyn till inredningen – utan att det är det som är hela grejen.

Jag vill veta mer

Terrasservering

Längst upp i Gladers Trappor tar man frukostmackan, lunchsalladen eller en AW med Kungshöjds vida sceneri som fond. Om kvällarna fylls restaurangen och uteserveringarna på en tidigare outnyttjad plats som visar upp helt nya sidor av både kvarteret och innerstaden.

Jag vill veta mer

Kafé med mer

I Regina matchar vi innerstadens levande kaffekultur med en plats där kvarterets folk och förbipasserande både kan svepa en enkel espresso i farten och bli kvar för att utforska månadens pop-up. I denna lokal manifesteras Reginas frihetssträvan i ett flöde av inspiration och erbjudande i form av exempelvis tillfälliga butiker och utställningar.

Jag vill veta mer

Mindre vattenhål

Vägg i vägg med Reginas event- och välbefinnandedel finns ett litet vattenhål i gatunivå med stor potential att bli stället där folk lätt slinker in på en välgörande smoothie eller ett lagom kylt glas naturvin.

Jag vill veta mer

« Dra i bilden för att visa mer »

Läget?
Jo tack, jättebra faktiskt!

Västlänken tar kvarteret från ett läge med mycket goda kommunikationer till ett extremt bra läge. Reginas omgivningar med Rosenlund, Haga, Kungsgatan och Magasinsgatan utgör ett veritabelt smörgåsbord av restauranger, serviceställen, kultur och genuina stadsmiljöer. För att inte tala om parkstråken alldeles intill.

Välj din plats bland över 31 000 kvm mitt i Göteborg

Redo för frihet?

Fyll bara i formuläret

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor tillämpas.

Eller kontakta Maria

- hon vet allt om Regina

Hitta hit

Kvarteret Regina
Hvitfeldtsplatsen 1–9
411 20 Göteborg

Regina ägs och förvaltas av © Alecta Fastigheter AB