Mat & Dryck

Regina är länken som knyter samman innerstadens mest vibrerande kvarter från Järntorget och Rosenlund till Magasinsgatan och Haga. Här kommer hungriga och törstiga njuta av smaker och stadsliv i mysiga krypin, maffiga matsalar och originella barer.

Stor restaurang i hörnläge

Med blicken ut över kanalen ligger en stor restauranglokal som passar väl för en experimentell cirkulär aktör som räddar mat tillsammans med kvarterets livsmedelsbutik. Med hela Kvarteret Regina i ryggen tar vi täten i restaurangsverige, där en vidgad syn på hållbarhet märks i allt från menyn till inredningen – utan att det är det som är hela grejen.

Jag vill veta mer

Kafé med mer

I Regina matchar vi innerstadens levande kaffekultur med en plats där kvarterets folk och förbipasserande både kan svepa en enkel espresso i farten och bli kvar för att utforska månadens pop-up. I denna lokal manifesteras Reginas frihetssträvan i ett flöde av inspiration och erbjudande i form av exempelvis tillfälliga butiker och utställningar.

Jag vill veta mer

Välmåendets granne

Vägg i vägg med Reginas event- och välbefinnandedel finns det perfekta vattenhålet för en sund energiboost. Titta in på en hälsosam måltid med passande dryck – kanske på vägen till eller från ditt wellnessbesök?

Jag vill veta mer

« Dra i bilden för att visa mer »

Läget?
Jo tack, jättebra faktiskt!

Västlänken tar kvarteret från ett läge med mycket goda kommunikationer till ett extremt bra läge. Reginas omgivningar med Rosenlund, Haga, Kungsgatan och Magasinsgatan utgör ett veritabelt smörgåsbord av restauranger, serviceställen, kultur och genuina stadsmiljöer. För att inte tala om parkstråken alldeles intill.

Välj din plats bland över 31 000 kvm mitt i Göteborg

Redo för frihet?

Fyll bara i formuläret

Har du några frågor eller funderingar?

Kontakta Maria - hon vet allt om Regina

Maria Hamrén
Uthyrare
Alecta Fastigheter
073-096 86 59
maria.hamren@alecta.se
alectafastigheter.se

Hitta hit
Kvarteret Regina
Hvitfeldtsplatsen 1–9
411 20 Göteborg

Regina ägs och förvaltas av Alecta Fastigheter